Kalender

Onze kalender staat u toe om alle behandelingen en consultaties te zien.

Maandweergave #

Standaard staat onze kalender ingesteld op het maandoverzicht. Hier ziet u alle behandelingen en consultaties van deze maand.

Consultaties #

Consultaties worden in het roze weergegeven op de kalender. Consultaties zijn behandelingen die al zijn uitgevoerd. Door op het roze blokje te klikken, kunt u de details van de consultatie zien, met andere woorden, welke behandelingen er allemaal zijn uitgevoerd.

Behandelingen #

Op de kalender ziet u maximaal 4 behandelblokken per dag.

Ochtendblok #

Er is één behandelblok voor de ochtend. Dit blok staat in het rood op de kalender. Het ochtendblok vat alle behandelingen samen die tussen 6 uur ’s ochtends en 12 uur ’s middags moeten gebeuren. Als u switcht naar de dagweergave dan kunt u eenvoudig zien hoeveel paarden er ingepland staan in de blok. Als u klikt op het ochtendblok dan ziet u nu alle paarden die zijn ingepland.

Middagblok #

Ook voor de middag is één apart middagblok voorzien. Dit blok staat in het geel op de kalender. Het middagblok vat alle behandelingen samen die tussen 12 uur ’s middags en 5 uur ’s avonds moeten gebeuren. Als u switcht naar de dagweergave dan kunt u eenvoudig zien hoeveel paarden er ingepland staan in de blok. Als u klikt op het middagblok dan ziet u nu alle paarden die zijn ingepland.

Avondblok #

Ook voor de avond is één apart avondblok voorzien. Dit blok staat in het groen op de kalender. Het avondblok vat alle behandelingen samen die tussen 5 uur ’s avonds en 11 uur ’s avonds moeten gebeuren. Als u switcht naar de dagweergave dan kunt u eenvoudig zien hoeveel paarden er ingepland staan in de blok. Als u klikt op het avondblok dan ziet u nu alle paarden die zijn ingepland.

Nachtblok #

Ook voor de nacht is één apart nachtblok voorzien. Dit blok staat in het blauw op de kalender. Het nachtblok vat alle behandelingen samen die tussen 11 uur ’s avonds en 6 uur ’s ochtends moeten gebeuren. Als u switcht naar de dagweergave dan kunt u eenvoudig zien hoeveel paarden er ingepland staan in de blok. Als u klikt op het nachtblok dan ziet u nu alle paarden die zijn ingepland.

Detail behandelblok #

Deze lijst bestaat uit de naam van het paard, de eigenaar, de behandeling, embryotransplantie (wel of niet), de hengst, ingecheckt (ja of nee), eventuele opmerkingen en een knop om de consultatie aan te maken. De behandelingen zijn trouwens gesorteerd op hun volgorde, deze kunt u per behandeling bepalen via het veld ‘Volgorde Kalender’.

Als u drukt op de knop “Voeg toe” dan wordt de consultatie automatisch voor u klaargezet met de behandeling die u heeft ingevuld.

Van zodra u de behandeling heeft uitgevoerd, wordt de behandeling doorgestreept op de detaillijst. Van zodra het uur van het blok ‘klaar’ is en u een bepaalde behandeling nog niet heeft uitgevoerd, wordt deze behandeling toegevoegd aan de ‘Gemiste behandelingen’ lijst.

Een behandeling aan de kalender toevoegen #

U kunt een paard inplannen in het behandelingblok door tijdens de consultatie een volgende behandeling in te geven. Dit doet u door in het veld “Datum volgende behandeling” een datum in te vullen. Als u geen datum invult voor de volgende behandeling, maar wel een volgende behandeling aanduidt, dan wordt deze automatisch één dag later ingepland. In het veld ‘Volgende behandeling’ kunt aanduiden wat de volgende behandeling is. Deze informatie wordt ook op de kalender getoond in het tijdsblok.

Powered by BetterDocs