Gemiste behandelingen

Met Re-proVet kunt u eenvoudig paarden inplannen voor een toekomstige behandeling. Dit doet u door bij een consultatie een volgende behandeling in te voeren. Maar wat gebeurd er als u deze behandeling vergeet uit te voeren?

Gemiste behandelingen #

Van zodra u het tijdslot van een behandeling hebt gemist, wordt de behandeling getoond bij de “Gemiste behandelingen” op de kalender. U kunt nu twee dingen doen. U kunt ofwel de behandeling “Negeren” of alsnog “Toevoegen”.

Negeren #

Als u klikt op de knop negeren, dan wordt deze behandeling in de toekomst niet meer in de lijst getoond. Stel bijvoorbeeld dat het paard in kwestie van eigenaar is veranderd, of dat de eigenaar niet is op komen dagen, dan kunt u er voor kiezen om deze behandeling te negeren.

Van zodra u een behandeling ‘negeert’ komt deze behandeling te staan bij Consultaties > Gemiste behandelingen. Zo kunt u deze behandeling alsnog op ieder gewenst moment toevoegen.

Toevoegen #

Als u ziet dat u een behandeling effectief vergeten bent, dan kunt u gewoon op de knop “Voeg toe” klikken. Re-proVet zal voor u nu een consultatie aanmaken zoals u anders ook kunt doen via de behandellijst in de kalender, met andere woorden, alle data die u reeds heeft ingevuld wordt overgenomen en kunt u eenvoudig aanvullen. Van zodra u een gemiste behandeling toevoegt, verdwijnt ze ook uit de lijst.

Powered by BetterDocs